[MarkLogic Dev General] QConsole weird result display

Geert Josten geert.josten at dayon.nl
Wed Aug 8 02:27:21 PDT 2012


Hi Florent,

Might be interesting to know whether this only occurs in Chrome, or
perhaps also in FireFox and IE. If you have Firebug plugin in FireFox,
then you can easily monitor network traffic, and see whether the response
is returned correctly, so it is only a displaying issue.

Kind regards,
Geert

> -----Oorspronkelijk bericht-----
> Van: general-bounces at developer.marklogic.com [mailto:general-
> bounces at developer.marklogic.com] Namens Florent Georges
> Verzonden: woensdag 8 augustus 2012 11:23
> Aan: Colleen Whitney; MarkLogic Developer Discussion
> Onderwerp: Re: [MarkLogic Dev General] QConsole weird result display
>
> Colleen Whitney wrote:
>
>   Hi Colleen,
>
> > I ran into the same issue myself yesterday, and hadn't had a
> > chance to talk to the appropriate folks.  My suspicion is that
> > there's a limitation around the highlighting in the result
> > pane.
>
>   Yes, I thought about something similar.
>
> > I'll file a bug; which specific version are you running?
>
>   It's MarkLogic Server Enterprise 5.0-2, accessed via Chrome
> "21.0.1180.60 m" running on Windows 7 Enterprise SP1.
>
>   Thank you for the support!  Regards,
>
> --
> Florent Georges
> http://fgeorges.org/
> http://h2oconsulting.be/
> _______________________________________________
> General mailing list
> General at developer.marklogic.com
> http://developer.marklogic.com/mailman/listinfo/general


More information about the General mailing list