[MarkLogic Dev General] Internal Server Error

Khan, Kashif Kashif.Khan at hmhpub.com
Mon Mar 26 10:42:40 PDT 2012


When I try to load the file footer.xqy it is throwing error in my WebDav
but it still gets loaded. When I try to download it the file is empty all
the code vanished from the file. Really strange.



Best Regards,
Kashif Khan
Sr. Solutions Architect
Houghton Mifflin Harcourt, Orlando, FL
Office: (407) 345-3420
Cell: (407) 949-4697
 

"The water you touch in the river is the last of that which has passed and
the first of that which is coming" --Leonardo da Vinci




On 3/26/12 1:18 PM, "Khan, Kashif" <Kashif.Khan at hmhpub.com> wrote:

>I will try this but one more thing that I noticed is that CQ has also
>stopped working.
>
>
>Best Regards,
>Kashif Khan
>
>
>
>
>On 3/26/12 1:11 PM, "Michael Blakeley" <mike at blakeley.com> wrote:
>
>>Try adding some whitespace before the src attribute, as required by
>>http://www.w3.org/TR/xquery/#prod-xquery-DirAttributeList - whitespace is
>>optional around the '=' but required before each QName.
>>
>>If it worked before, I believe that was a bug. If so, the fix was
>>probably part of the unquoted attribute value fix.
>>
>>-- Mike
>>
>>On 26 Mar 2012, at 09:56 , Khan, Kashif wrote:
>>
>>>    	<img class="harcourt-logo"src="{ $xqmvc:resource-dir
>>
>>_______________________________________________
>>General mailing list
>>General at developer.marklogic.com
>>http://developer.marklogic.com/mailman/listinfo/general
>
>_______________________________________________
>General mailing list
>General at developer.marklogic.com
>http://developer.marklogic.com/mailman/listinfo/general



More information about the General mailing list